Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen, zodat wij ons continue kunnen blijven verbeteren. Wij hopen daarom ook dat u hier een beoordeling wilt achterlaten. Bij een klacht of opmerking kan er uiteraard ook contact worden opgenomen.

RK auto's Reuver
RK auto's Reuver
10 Google recensies
Salie Cryptoman
Salie Cryptoman
10. Juli, 2021.
Waar te beginnen. Mijn eerste koop van een auto had niet beter kunnen verlopen. Na interesse getoond te hebben in een auto werd er met veel geduld telefonisch antwoord gegeven op al mijn vragen. Daarnaast was het laten keuren door een officieel keurbedrijf geen enkel probleem. Ook al zat er daardoor een voorwaarde aan die misschien bij een ander niet nodig was geweest. Toch werd de auto een paar dagen vastgehouden, omdat hij het belangrijk vind om goede service te verlenen. Bij het ophalen van de auto werd er zelfs voor mij een taxi geregeld zodat ik heel makkelijk bij de garage kon komen. Bij de garage werd de auto die ik op het oog had helemaal met me doorgenomen, met veel geduld. Ik zou hem bij iedereen aanraden. Man van zijn woord en, voegt ook de daad bij het woord. Meer kan je niet wensen.
Lees verder
Frane de la Bije
Frane de la Bije
29. Mei, 2021.
Vanmiddag spontaan na een afspraak te hebben gepland naar RK- auto's gereden. Dit na telefonisch vriendelijk te woord te zijn gestaan. Eenmaal aangekomen hartelijk verwelkomd en rustig de Aygo kunnen bekijken. Verkoper gaf open en eerlijk antwoord en we hadden zeker een goed gevoel bij dit autobedrijf i.c.m. de geboden garantie. . Auto uiteindelijk niet gekocht aangezien we ons verder wilden orienteren. Kortom: Zeker een aanrader om te kijken en evt kopen.
Lees verder
Teun Geurts
Teun Geurts
1. Mei, 2021.
Goede service!
Lees verder
Amy Wijers
Amy Wijers
1. Mei, 2021.
Vandaag een mooie auto gekocht! Fijn en snel contact. Betrouwbaar!
Lees verder
Felissa Chan
Felissa Chan
5. April, 2021.
Bij dit autobedrijf staat service overduidelijk voorop! We werden zeer vriendelijk ontvangen, voorzien van benodigde informatie en na aankoop is de auto nog gecontroleerd en heeft aanvullend nog een beurt gehad. Ondanks dat het een Toyota uit 2014 betreft ziet hij eruit als nieuw en zo voelt het ook. Echter is het bij zo’n grote aankoop niet alleen belangrijk in wat voor staat de auto is, maar ook of je vertrouwen hebt in het bedrijf waar je deze aankoopt. Met 6 maanden garantie op je aankoop wekt dat het bij mij in elk geval wel op! Ik hoop mijn auto er over een paar jaar weer te kunnen inruilen!
Lees verder
danny timmermans
danny timmermans
20. Maart, 2021.
Ik was al een tijdje opzoek naar een jong gebruikte Toyota Yaris voor mijn ouders. Met mijn achtergrond uit de autoschade branche ben ik de afgelopen tijd( ook bij officiële dealers) al heel wat auto's tegen gekomen met en dan zeg ik het netjes heel wat gebruikers sporen of slecht gerepareerde oude schade's veelal werd hier door de verkopers aldaar omheen gepraat en wilde ze er alsnog de hoofdprijs voor hebben. Uiteindelijk bij RK auto's terecht gekomen. Hier had ik gelijk een goed gevoel door het vriendelijk ontvangst de auto was ook in zeer nette staat. Het betreft dan wel een buitenlandse afkomstige auto maar alles was aanwezig om de kilometerstand en dergelijke te verifiëren al had ik hier bij het zien van de auto dan ook geen twijfels over. Hun selecteren hun auto's heel goed en als er iets is wordt het ook eerlijk vermeld . Ik raad hun dan ook zeker aan. Het is een jong bedrijf dus het aanbod is nog niet groot. Maar weet zeker dat als je een jong gebruikte Toyota zoekt je bij hun heel goed af bent dus hebben ze het niet staan neem dan contact met hun op voor een zoekopdracht
Lees verder
Theodorus
Theodorus
19. Oktober, 2020.
Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Lees verder
Dennis Kok
Dennis Kok
16. Juli, 2020.
Lees verder
Sieger Zondag
Sieger Zondag
8. Juni, 2020.
Enkele weken geleden bij RK Auto's een Volkswagen Polo DSG mogen kopen. Nu 3500 km verder kan ik nog steeds zeggen dat ik erg tevreden ben met deze aankoop. Het process vooraf, de vriendelijkheid en service, en de staat waarin de auto verkeerde, het hele plaatje klopte. Robby gaat voor mijn gevoel net wat verder dan de meeste autobedrijven, en doet er alles aan om te zorgen dat je als klant echt nummer 1 voelt. RK auto's bedankt voor de auto en tot een volgende keer!
Lees verder
Raymon Bouman
Raymon Bouman
26. April, 2020.
Betrouwbare onderneming. Deze jongen weet waar hij het over heeft. Zeer aan te raden.
Lees verder

Fijne verkoper!

Rated 5 out of 5
september 29, 2020

Een goede en betrouwbare verkoper. Afgelopen week mijn eerste auto hier gekocht, zeer goede service en eerlijk advies gekregen.

Silvie Voorter

Eerlijke ondernemer!

Rated 5 out of 5
augustus 15, 2020

Was opzoek naar een klein autootje voor erbij, mocht natuurlijk niet teveel kosten met het juiste bouwjaar en weinig km. 😉

Dacht dat wordt zoeken naar een speld in een hooiberg.

Kwam via marktplaats in contact met Robby van RK auto’s vanaf de eerste minuut heel fijn contact en snel antwoord.

Bij hem voor een top prijs een leuk fiat pandaatje gekocht met weinig km. en redelijk jong bouwjaar.

Ging hem ophalen was zo schoon van binnen leek wel een nieuwe hij had hem bij een poetsbedrijf gebracht dat is standaard erbij vertelde hij!

Kreeg hem met een nieuwe apk voor een top meeneemprijs moest gelijk 2,5 uur terug rijden maar zonder problemen.

Zeer maar dan ook zeer tevreden Robby als je zo doorgaat met jouw service wordt je een groot ondernemer in de auto wereld en ik gun het jouw ook!

Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer!

Peter Taal

Goede ervaring!

Rated 5 out of 5
augustus 12, 2020

Gisteren kocht ik hier mijn nieuwe auto.

Professionele en vooral aardige kerel met verstand van zaken.

Glen

Geweldige ervaring!

Rated 5 out of 5
augustus 9, 2020

Vrijdag een auto gekocht bij RK auto’s Reuver en wat ben ik toch blij dat ik mijn eerste auto bij dit bedrijf heb gekocht. Alles verliep heel gemakkelijk, snel en vertrouwelijk. Robby is zeer vriendelijk en legt je alles ook duidelijk en goed uit. Hij neemt alle tijd voor je. Robby straalt vertrouwen uit en is eerlijk. Ik raad iedereen die een auto zoekt om zeker contact op te nemen met dit bedrijf want dan ben je 100% in goede handen.

Sahar

Toppers!

Rated 5 out of 5
juli 8, 2020

Het was fijn zaken doen met RK Auto’s. Een oprechte ondernemer die eerlijk is over de prijs en de conditie van de auto’s. Communicatie ging goed, verkoop verliep soepel en de auto rijdt als een zonnetje. Zeker een aanrader!

Alexander

Een echte topper!

Rated 5 out of 5
juni 8, 2020

Enkele weken geleden bij RK Auto’s een Volkswagen Polo DSG mogen kopen. Nu 3500 km verder kan ik nog steeds zeggen dat ik erg tevreden ben met deze aankoop. Het process vooraf, de vriendelijkheid en service, en de staat waarin de auto verkeerde, het hele plaatje klopte. Robby gaat voor mijn gevoel net wat verder dan de meeste autobedrijven, en doet er alles aan om te zorgen dat je als klant echt nummer 1 voelt. RK auto’s bedankt voor de auto en tot een volgende keer!

Sieger Zondag

Top

Rated 5 out of 5
mei 27, 2020

Alles netjes en perfect afgehandeld .hoe het hoort. Perfect geholpen. Een woord geweldig

Suzanne