Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen, zodat wij ons continue kunnen blijven verbeteren. Wij hopen daarom ook dat u hier een beoordeling wilt achterlaten. Bij een klacht of opmerking kan er uiteraard ook contact worden opgenomen.

RK auto's Reuver
RK auto's Reuver
10 Google waarderingen
Salie Cryptoman
Salie Cryptoman
10. Juli, 2021.
Waar te beginnen. Mijn eerste koop van een auto had niet beter kunnen verlopen. Na interesse getoond te hebben in een auto werd er met veel geduld telefonisch antwoord gegeven op al mijn vragen. Daarnaast was het laten keuren door een officieel keurbedrijf geen enkel probleem. Ook al zat er daardoor een voorwaarde aan die misschien bij een ander niet nodig was geweest. Toch werd de auto een paar dagen vastgehouden, omdat hij het belangrijk vind om goede service te verlenen. Bij het ophalen van de auto werd er zelfs voor mij een taxi geregeld zodat ik heel makkelijk bij de garage kon komen. Bij de garage werd de auto die ik op het oog had helemaal met me doorgenomen, met veel geduld. Ik zou hem bij iedereen aanraden. Man van zijn woord en, voegt ook de daad bij het woord. Meer kan je niet wensen.
Lees verder
Frane de la Bije
Frane de la Bije
29. Mei, 2021.
Vanmiddag spontaan na een afspraak te hebben gepland naar RK- auto's gereden. Dit na telefonisch vriendelijk te woord te zijn gestaan. Eenmaal aangekomen hartelijk verwelkomd en rustig de Aygo kunnen bekijken. Verkoper gaf open en eerlijk antwoord en we hadden zeker een goed gevoel bij dit autobedrijf i.c.m. de geboden garantie. . Auto uiteindelijk niet gekocht aangezien we ons verder wilden orienteren. Kortom: Zeker een aanrader om te kijken en evt kopen.
Lees verder
Teun Geurts
Teun Geurts
1. Mei, 2021.
Goede service!
Lees verder
Amy Wijers
Amy Wijers
1. Mei, 2021.
Vandaag een mooie auto gekocht! Fijn en snel contact. Betrouwbaar!
Lees verder
Felissa Chan
Felissa Chan
5. April, 2021.
Bij dit autobedrijf staat service overduidelijk voorop! We werden zeer vriendelijk ontvangen, voorzien van benodigde informatie en na aankoop is de auto nog gecontroleerd en heeft aanvullend nog een beurt gehad. Ondanks dat het een Toyota uit 2014 betreft ziet hij eruit als nieuw en zo voelt het ook. Echter is het bij zo’n grote aankoop niet alleen belangrijk in wat voor staat de auto is, maar ook of je vertrouwen hebt in het bedrijf waar je deze aankoopt. Met 6 maanden garantie op je aankoop wekt dat het bij mij in elk geval wel op! Ik hoop mijn auto er over een paar jaar weer te kunnen inruilen!
Lees verder
danny timmermans
danny timmermans
20. Maart, 2021.
Ik was al een tijdje opzoek naar een jong gebruikte Toyota Yaris voor mijn ouders. Met mijn achtergrond uit de autoschade branche ben ik de afgelopen tijd( ook bij officiële dealers) al heel wat auto's tegen gekomen met en dan zeg ik het netjes heel wat gebruikers sporen of slecht gerepareerde oude schade's veelal werd hier door de verkopers aldaar omheen gepraat en wilde ze er alsnog de hoofdprijs voor hebben. Uiteindelijk bij RK auto's terecht gekomen. Hier had ik gelijk een goed gevoel door het vriendelijk ontvangst de auto was ook in zeer nette staat. Het betreft dan wel een buitenlandse afkomstige auto maar alles was aanwezig om de kilometerstand en dergelijke te verifiëren al had ik hier bij het zien van de auto dan ook geen twijfels over. Hun selecteren hun auto's heel goed en als er iets is wordt het ook eerlijk vermeld . Ik raad hun dan ook zeker aan. Het is een jong bedrijf dus het aanbod is nog niet groot. Maar weet zeker dat als je een jong gebruikte Toyota zoekt je bij hun heel goed af bent dus hebben ze het niet staan neem dan contact met hun op voor een zoekopdracht
Lees verder
Theodorus
Theodorus
19. Oktober, 2020.
Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Lees verder
Dennis Kok
Dennis Kok
16. Juli, 2020.
Sieger Zondag
Sieger Zondag
8. Juni, 2020.
Enkele weken geleden bij RK Auto's een Volkswagen Polo DSG mogen kopen. Nu 3500 km verder kan ik nog steeds zeggen dat ik erg tevreden ben met deze aankoop. Het process vooraf, de vriendelijkheid en service, en de staat waarin de auto verkeerde, het hele plaatje klopte. Robby gaat voor mijn gevoel net wat verder dan de meeste autobedrijven, en doet er alles aan om te zorgen dat je als klant echt nummer 1 voelt. RK auto's bedankt voor de auto en tot een volgende keer!
Lees verder
Raymon Bouman
Raymon Bouman
26. April, 2020.
Betrouwbare onderneming. Deze jongen weet waar hij het over heeft. Zeer aan te raden.
Lees verder

Eerlijk betrouwbaar bedrijf.

Rated 5 out of 5
mei 18, 2021

Totota Yaris Hybride gekocht, deze jonge ondernemer “doet wat die zegt” verkoopt auto’s met volledige historie.
Bij de koop een aantal afspraken gemaakt deze heeft hij allemaal nagekomen erg prettige ervaring, en geen gladde verkoop praatjes.
Ga zo door hier kan menig bedrijf in deze tijd van leren super.

Hans & Alona

Fijne verkoper eerlijke auto's

Rated 5 out of 5
maart 20, 2021

Ik was al een tijdje opzoek naar een jong gebruikte Toyota Yaris voor mijn ouders. Met mijn achtergrond uit de autoschade branche ben ik de afgelopen tijd( ook bij officiële dealers) al heel wat auto’s tegen gekomen met en dan zeg ik het netjes heel wat gebruikers sporen of slecht gerepareerde oude schade’s veelal werd hier door de verkopers aldaar omheen gepraat en wilde ze er alsnog de hoofdprijs voor hebben. Uiteindelijk bij RK auto’s terecht gekomen. Hier had ik gelijk een goed gevoel door het vriendelijk ontvangst de auto was ook in zeer nette staat. Het betreft dan wel een buitenlandse afkomstige auto maar alles was aanwezig om de kilometerstand en dergelijke te verifiëren al had ik hier bij het zien van de auto dan ook geen twijfels over. Hun selecteren hun auto’s heel goed en als er iets is wordt het ook eerlijk vermeld . Ik raad hun dan ook zeker aan. Het is een jong bedrijf dus het aanbod is nog niet groot. Maar weet zeker dat als je een jong gebruikte Toyota zoekt je bij hun heel goed af bent dus hebben ze het niet staan neem dan contact met hun op voor een zoekopdracht

Timmermans

Wat een mooie service!!

Rated 5 out of 5
februari 8, 2021

We zijn vorige week maandag naar een Toyota yaris wezen kijken bij Rk Auto,s Reuver De verkoper gaf goede informatie en voldoende tijd en ruimte om tot een beslissing te komen De auto werd netjes thuis gebracht op de afgesproken tijd en dag De auto was netjes gepoets dat was al bij de kijkdag en de auto kwam met een volle tank de aanhanger af De dag erop miste we het instructie boekje van de Toyota we belde en Robby zorgde ervoor dat er de volgende per post een nieuw instructie boekje met de post kwam We zijn aangenaam verast door deze goede service van dit mooie jonge autobedrijf

Theo en Vanessa uit Wamel

Aankoop auto

Rated 5 out of 5
januari 4, 2021

Hele mooie auto aangeschaft bij rk auto ‘s. netjes gepoetst afgeleverd heel erg vriendelijk en beslist niet opdringerig .

Pascal

Auto gekocht

Rated 5 out of 5
december 13, 2020

Fijne auto gekocht alleen helaas wat problemen mee gekregen. Dit gemeld bij de verkoper en er werd direct actie ondernomen voor de reparatie! Echt een top service altijd even vriendelijk! Voor veel mensen een aanrader!

Kevin titulaer

auto gekocht

Rated 4 out of 5
december 2, 2020

een 2de hands Toyota gekocht. na een paar dagen merkte ik dat het contact slot erg versleten was (contact sleutel draaide heel moeilijk om) ermee naar de garage geweest en daar was het advies vervangen want het zou alleen maar erger worden. Omdat ik de auto nog maar 4 weekjes had heb ik netjes in overleg met rk afgesproken dan het onder garantie viel. Het contact slot is vervangen en de verdere afhandeling verliep heel netjes, alles mooi geregeld met de garage. Nu start de auto weer helemaal prima!

martine

Aanrader!!

Rated 5 out of 5
november 29, 2020

In augustus een auto gekocht bij RK auto’s. Ik was al enige tijd op zoek naar een leuke zuinige auto. Uitgekomen bij RK auto’s. We zijn super goed geholpen. Geen verkooppraatjes maar eerlijk en betrouwbaar. Robby heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen. En de auto keurig netjes afgeleverd zoals het hoort. Sinds een paar weken deed mijn autoradio het niet meer. Dit was geen enkel probleem, er werd meteen een nieuwe besteld en ik kon meteen terug komen om hem erin te laten zetten. Top service!!

Shirley Launy

met de puntjes op de 'i'

Rated 5 out of 5
september 30, 2020

twee maanden geleden een klein, zuinig autootje gekocht bij RK auto’s. ik hoef natuurlijk niet te beschrijven dat dit een prettig en fijne services was. Maar nu een tijdje later kreeg ik een reminder, denk je aan de Remblokken? hoorde bij de aankoopafspraak, de remblokken laten vervangen.
Door mijn werk in de zorg en beperkte oppas voor mijn dochter lastig een afspraak te plannen. maar RK had een fantastische oplossing, heeft met me mee gedacht en ervoor gezorgd dat ik op een passende manier op korte termijn de afspraak kon na komen. heel fijn, RK auto’s is echt een aanrader.

heijnen

Fijne verkoper!

Rated 5 out of 5
september 29, 2020

Een goede en betrouwbare verkoper. Afgelopen week mijn eerste auto hier gekocht, zeer goede service en eerlijk advies gekregen.

Silvie Voorter

Eerlijke ondernemer!

Rated 5 out of 5
augustus 15, 2020

Was opzoek naar een klein autootje voor erbij, mocht natuurlijk niet teveel kosten met het juiste bouwjaar en weinig km. 😉
Dacht dat wordt zoeken naar een speld in een hooiberg.
Kwam via marktplaats in contact met Robby van RK auto’s vanaf de eerste minuut heel fijn contact en snel antwoord.
Bij hem voor een top prijs een leuk fiat pandaatje gekocht met weinig km. en redelijk jong bouwjaar.
Ging hem ophalen was zo schoon van binnen leek wel een nieuwe hij had hem bij een poetsbedrijf gebracht dat is standaard erbij vertelde hij!
Kreeg hem met een nieuwe apk voor een top meeneemprijs moest gelijk 2,5 uur terug rijden maar zonder problemen.
Zeer maar dan ook zeer tevreden Robby als je zo doorgaat met jouw service wordt je een groot ondernemer in de auto wereld en ik gun het jouw ook!
Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer!

Peter Taal