Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen, zodat wij ons continue kunnen blijven verbeteren. Wij hopen daarom ook dat u hier een beoordeling wilt achterlaten. Bij een klacht of opmerking kan er uiteraard ook contact worden opgenomen.

Auto gekocht

Rated 5 out of 5
december 13, 2020

Fijne auto gekocht alleen helaas wat problemen mee gekregen. Dit gemeld bij de verkoper en er werd direct actie ondernomen voor de reparatie! Echt een top service altijd even vriendelijk! Voor veel mensen een aanrader!

Kevin titulaer

auto gekocht

Rated 4 out of 5
december 2, 2020

een 2de hands Toyota gekocht. na een paar dagen merkte ik dat het contact slot erg versleten was (contact sleutel draaide heel moeilijk om) ermee naar de garage geweest en daar was het advies vervangen want het zou alleen maar erger worden. Omdat ik de auto nog maar 4 weekjes had heb ik netjes in overleg met rk afgesproken dan het onder garantie viel. Het contact slot is vervangen en de verdere afhandeling verliep heel netjes, alles mooi geregeld met de garage. Nu start de auto weer helemaal prima!

martine

Aanrader!!

Rated 5 out of 5
november 29, 2020

In augustus een auto gekocht bij RK auto’s. Ik was al enige tijd op zoek naar een leuke zuinige auto. Uitgekomen bij RK auto’s. We zijn super goed geholpen. Geen verkooppraatjes maar eerlijk en betrouwbaar. Robby heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen. En de auto keurig netjes afgeleverd zoals het hoort. Sinds een paar weken deed mijn autoradio het niet meer. Dit was geen enkel probleem, er werd meteen een nieuwe besteld en ik kon meteen terug komen om hem erin te laten zetten. Top service!!

Shirley Launy

met de puntjes op de 'i'

Rated 5 out of 5
september 30, 2020

twee maanden geleden een klein, zuinig autootje gekocht bij RK auto’s. ik hoef natuurlijk niet te beschrijven dat dit een prettig en fijne services was. Maar nu een tijdje later kreeg ik een reminder, denk je aan de Remblokken? hoorde bij de aankoopafspraak, de remblokken laten vervangen.
Door mijn werk in de zorg en beperkte oppas voor mijn dochter lastig een afspraak te plannen. maar RK had een fantastische oplossing, heeft met me mee gedacht en ervoor gezorgd dat ik op een passende manier op korte termijn de afspraak kon na komen. heel fijn, RK auto’s is echt een aanrader.

heijnen

Fijne verkoper!

Rated 5 out of 5
september 29, 2020

Een goede en betrouwbare verkoper. Afgelopen week mijn eerste auto hier gekocht, zeer goede service en eerlijk advies gekregen.

Silvie Voorter

Eerlijke ondernemer!

Rated 5 out of 5
augustus 15, 2020

Was opzoek naar een klein autootje voor erbij, mocht natuurlijk niet teveel kosten met het juiste bouwjaar en weinig km. 😉
Dacht dat wordt zoeken naar een speld in een hooiberg.
Kwam via marktplaats in contact met Robby van RK auto’s vanaf de eerste minuut heel fijn contact en snel antwoord.
Bij hem voor een top prijs een leuk fiat pandaatje gekocht met weinig km. en redelijk jong bouwjaar.
Ging hem ophalen was zo schoon van binnen leek wel een nieuwe hij had hem bij een poetsbedrijf gebracht dat is standaard erbij vertelde hij!
Kreeg hem met een nieuwe apk voor een top meeneemprijs moest gelijk 2,5 uur terug rijden maar zonder problemen.
Zeer maar dan ook zeer tevreden Robby als je zo doorgaat met jouw service wordt je een groot ondernemer in de auto wereld en ik gun het jouw ook!
Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer!

Peter Taal

Goede ervaring!

Rated 5 out of 5
augustus 12, 2020

Gisteren kocht ik hier mijn nieuwe auto.
Professionele en vooral aardige kerel met verstand van zaken.

Glen

Geweldige ervaring!

Rated 5 out of 5
augustus 9, 2020

Vrijdag een auto gekocht bij RK auto’s Reuver en wat ben ik toch blij dat ik mijn eerste auto bij dit bedrijf heb gekocht. Alles verliep heel gemakkelijk, snel en vertrouwelijk. Robby is zeer vriendelijk en legt je alles ook duidelijk en goed uit. Hij neemt alle tijd voor je. Robby straalt vertrouwen uit en is eerlijk. Ik raad iedereen die een auto zoekt om zeker contact op te nemen met dit bedrijf want dan ben je 100% in goede handen.

Sahar

Toppers!

Rated 5 out of 5
juli 8, 2020

Het was fijn zaken doen met RK Auto’s. Een oprechte ondernemer die eerlijk is over de prijs en de conditie van de auto’s. Communicatie ging goed, verkoop verliep soepel en de auto rijdt als een zonnetje. Zeker een aanrader!

Alexander

Een echte topper!

Rated 5 out of 5
juni 8, 2020

Enkele weken geleden bij RK Auto’s een Volkswagen Polo DSG mogen kopen. Nu 3500 km verder kan ik nog steeds zeggen dat ik erg tevreden ben met deze aankoop. Het process vooraf, de vriendelijkheid en service, en de staat waarin de auto verkeerde, het hele plaatje klopte. Robby gaat voor mijn gevoel net wat verder dan de meeste autobedrijven, en doet er alles aan om te zorgen dat je als klant echt nummer 1 voelt. RK auto’s bedankt voor de auto en tot een volgende keer!

Sieger Zondag