Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen, zodat wij ons continue kunnen blijven verbeteren. Wij hopen daarom ook dat u hier een beoordeling wilt achterlaten. Bij een klacht of opmerking kan er uiteraard ook contact worden opgenomen.

RK auto's Reuver
RK auto's Reuver
10 Google recensies
Salie Cryptoman
Salie Cryptoman
10. Juli, 2021.
Waar te beginnen. Mijn eerste koop van een auto had niet beter kunnen verlopen. Na interesse getoond te hebben in een auto werd er met veel geduld telefonisch antwoord gegeven op al mijn vragen. Daarnaast was het laten keuren door een officieel keurbedrijf geen enkel probleem. Ook al zat er daardoor een voorwaarde aan die misschien bij een ander niet nodig was geweest. Toch werd de auto een paar dagen vastgehouden, omdat hij het belangrijk vind om goede service te verlenen. Bij het ophalen van de auto werd er zelfs voor mij een taxi geregeld zodat ik heel makkelijk bij de garage kon komen. Bij de garage werd de auto die ik op het oog had helemaal met me doorgenomen, met veel geduld. Ik zou hem bij iedereen aanraden. Man van zijn woord en, voegt ook de daad bij het woord. Meer kan je niet wensen.
Lees verder
Frane de la Bije
Frane de la Bije
29. Mei, 2021.
Vanmiddag spontaan na een afspraak te hebben gepland naar RK- auto's gereden. Dit na telefonisch vriendelijk te woord te zijn gestaan. Eenmaal aangekomen hartelijk verwelkomd en rustig de Aygo kunnen bekijken. Verkoper gaf open en eerlijk antwoord en we hadden zeker een goed gevoel bij dit autobedrijf i.c.m. de geboden garantie. . Auto uiteindelijk niet gekocht aangezien we ons verder wilden orienteren. Kortom: Zeker een aanrader om te kijken en evt kopen.
Lees verder
Teun Geurts
Teun Geurts
1. Mei, 2021.
Goede service!
Lees verder
Amy Wijers
Amy Wijers
1. Mei, 2021.
Vandaag een mooie auto gekocht! Fijn en snel contact. Betrouwbaar!
Lees verder
Felissa Chan
Felissa Chan
5. April, 2021.
Bij dit autobedrijf staat service overduidelijk voorop! We werden zeer vriendelijk ontvangen, voorzien van benodigde informatie en na aankoop is de auto nog gecontroleerd en heeft aanvullend nog een beurt gehad. Ondanks dat het een Toyota uit 2014 betreft ziet hij eruit als nieuw en zo voelt het ook. Echter is het bij zo’n grote aankoop niet alleen belangrijk in wat voor staat de auto is, maar ook of je vertrouwen hebt in het bedrijf waar je deze aankoopt. Met 6 maanden garantie op je aankoop wekt dat het bij mij in elk geval wel op! Ik hoop mijn auto er over een paar jaar weer te kunnen inruilen!
Lees verder
danny timmermans
danny timmermans
20. Maart, 2021.
Ik was al een tijdje opzoek naar een jong gebruikte Toyota Yaris voor mijn ouders. Met mijn achtergrond uit de autoschade branche ben ik de afgelopen tijd( ook bij officiële dealers) al heel wat auto's tegen gekomen met en dan zeg ik het netjes heel wat gebruikers sporen of slecht gerepareerde oude schade's veelal werd hier door de verkopers aldaar omheen gepraat en wilde ze er alsnog de hoofdprijs voor hebben. Uiteindelijk bij RK auto's terecht gekomen. Hier had ik gelijk een goed gevoel door het vriendelijk ontvangst de auto was ook in zeer nette staat. Het betreft dan wel een buitenlandse afkomstige auto maar alles was aanwezig om de kilometerstand en dergelijke te verifiëren al had ik hier bij het zien van de auto dan ook geen twijfels over. Hun selecteren hun auto's heel goed en als er iets is wordt het ook eerlijk vermeld . Ik raad hun dan ook zeker aan. Het is een jong bedrijf dus het aanbod is nog niet groot. Maar weet zeker dat als je een jong gebruikte Toyota zoekt je bij hun heel goed af bent dus hebben ze het niet staan neem dan contact met hun op voor een zoekopdracht
Lees verder
Theodorus
Theodorus
19. Oktober, 2020.
Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Lees verder
Dennis Kok
Dennis Kok
16. Juli, 2020.
Lees verder
Sieger Zondag
Sieger Zondag
8. Juni, 2020.
Enkele weken geleden bij RK Auto's een Volkswagen Polo DSG mogen kopen. Nu 3500 km verder kan ik nog steeds zeggen dat ik erg tevreden ben met deze aankoop. Het process vooraf, de vriendelijkheid en service, en de staat waarin de auto verkeerde, het hele plaatje klopte. Robby gaat voor mijn gevoel net wat verder dan de meeste autobedrijven, en doet er alles aan om te zorgen dat je als klant echt nummer 1 voelt. RK auto's bedankt voor de auto en tot een volgende keer!
Lees verder
Raymon Bouman
Raymon Bouman
26. April, 2020.
Betrouwbare onderneming. Deze jongen weet waar hij het over heeft. Zeer aan te raden.
Lees verder

Top service!

Rated 5 out of 5
juni 16, 2022

Een paar maanden geleden onze Yaris Hybride bij Robby gekocht, vanaf het eerste contact tot heden kunnen wij niks anders dan Robby aan iedereen aanbevelen.

Vanmiddag hadden wij een klein probleempje met de auto, na een telefoontje was het probleem binnen een uur opgelost!

Ga zo door! En onze volgende auto komt zeker weer van RK auto’s!

Clercx

Too

Rated 5 out of 5
mei 24, 2022

Prachtig bedrijf zeer behulpzaam en vriendelijk

Echte aanrader geen extra kosten voor garantie hij staat er voor met wat hij verkoopt top

Petra

Super snelle top service!

Rated 5 out of 5
mei 2, 2022

Rob en z’n team werkten tot laat door om alles rond mijn ideale bedrijfsauto snel en tot in de puntjes verzorgd te regelen. De snelle levering aan huis (randstad !) was de kers op de taart !

Kortom super snelle top service!

Koen

Een fantastische klantervaring! 👍👍

Rated 5 out of 5
april 27, 2022

Dit bedrijf gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat je met een goed gevoel een auto koopt. De aankoop- en inruilbedragen zijn fair, en alles wordt geregeld.

In tegenstelling tot de meeste autobedrijven betaal je niet extra voor garantie, nieuwe APK, onderhoud en schoonmaak. De auto ziet er werkelijk als nieuw uit, en dat met 150.000 op de teller. Echt top!

En daarbij is de klassieke “autoverkoper” nergens te bekennen, Robby is geduldig, beantwoordt al je vragen, denkt met je mee, en pusht je niet tot aan aankoop. Dat waardeerden wij enorm.

Robby, als het tijd is voor het nieuws komen we zeker weer bij je terug. Nogmaals heel erg bedankt! 🙌

Jesper

Rob "Chef-Kok

Rated 5 out of 5
april 6, 2022

Via internet kwam ik toevallig op de site van RKautos terecht. Navragen bij vakmensen leverde een voorkeur op voor Toyota Yaris bij Rob Kok.

Het gaat om veel geld en je moet vertrouwen hebben in de auto en in de verkoper. Het laatste was vrijwel meteen het geval: gastvrij, spontaan, open en eerlijk over de auto die ik op het oog had. De auto -echt in nieuwstaat- werd perfect afgeleverd te samen met nog wat attributen die zijdelings ter sprake waren gekomen maar waar niet expliciet om gevraagd was. Chapeau!! Ook voor de “nazorg” (extra uitleg over het uitgebreide scala van van technische snufjes werd zonder mankeren de benodigde tijd uitgetrokken. Ik heb het gevoel dat ik met de neus in de boter gevallen ben en ik weet zeker dat ik bij een volgende aankoop eerst even terug ga naar Rob!

Nco

Opel insignia gekocht

Rated 5 out of 5
januari 3, 2022

Waren paar dingen die ik wou dat na gekeken zouden worden heeft hij voor de verkoop allemaal gedaan en zelfs nieuwe onderdelen geplaatst

Top gedaan .

Heeft de auto zelfs thuis 200 km van zijn woon plaats gebracht.

Ben zeer tevreden

Faizel

MIJN VOLLE VERTROUWEN WAARD

Rated 5 out of 5
oktober 26, 2021

Rob ontvangt je zeer gastvrij met een goede kop koffie.(belangrijk).

Daarna gaat hij uitvoerig in over de staat van de auto, in beginsel al in uitstekende staat.

Wat hij heeft gedaan om de auto in optima forma te brengen.

Heb een Toyota Corolla Verso aangeschaft.

Rob heeft door specialisatie in Toyota een respectabele kennis van dit merk opgebouwd.

Heb zelf een redelijke kennis van zaken, en kan zeggen dat hij mij overtuigd heeft.

Bent u op zoek naar een absoluut betrouwbaar adres, bij deze.

zeer tevreden klanten Ida en Bas

,

Rob heeft slechts auto’s in de verkoop waar hij zelf 100% achter staat.

Na afloop van het gesprek werd mij duidelijk dat Rob

Bas

Vriendelijk, ontspannen, betrouwbaar. Kennis van zaken. Behulpzaam.

Rated 5 out of 5
oktober 22, 2021

Nog geen half uur nadat ik op een vrijdagavond een online aanvraag voor een proefrit maakte, volgde er een telefoontje en had ik binnen een paar minuten een afspraak staan. Later hoorde ik dat de eigenaar dit op zijn vakantieadres geregeld had.

Onze kennismaking met hem en met de auto een week later vond ik super. We hadden meteen het gevoel te maken te hebben met een ondernemer die zijn product op een eerlijke manier aan de man wil brengen en het heel belangrijk vindt dat zijn klanten 100% tevreden zijn en blijven over hun aankoop bij hem. Hij had alle tijd voor ons en voor onze vragen.

Nu ik de auto voor de deur heb staan en blij ben met mijn “stalen ros” vind ik het ook een geruststellend idee dat ik bij vragen en evt. problemen meteen een beroep op hem kan doen. Hij heeft ons verzekerd ons zo snel mogelijk te helpen. Ook al ligt zijn bedrijf niet bij ons naast de deur.

Kortom, prima service en klantvriendelijkheid . Ik zal beslist reclame maken in mijn kennissenkring voor rkauto’ s Reuver

Ga zo voort Robby, zou ik zeggen.

Agnès en Martien.

Aanrader: goede auto's met super service!

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2021

Ben je op zoek naar een betrouwbare auto? Zoek dan niet verder en ga naar RK auto’s! Ik was op zoek naar een kleine, zuinige en betrouwbare auto. Robby heeft al mijn vragen beantwoord en ook na de koop blijft hij een enorm behulpzaam. Geen vervelende verkooppraatjes, simpelweg waar voor je geld en super service!

Saskia

Super service voor mijn eerste auto

Rated 5 out of 5
september 4, 2021

Afgelopen augustus mijn eerste auto gekocht met de hulp van Robby.

Ik werd met veel geduld en aandacht geholpen.

Ook na werktijden was hij altijd bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden en goed, eerlijk advies te geven.

Na een kleine reparatie aan het interieur (wat ontzettend snel geregeld was) werd de auto heel netjes opgeleverd.

Ik zou hem bij iedereen aanraden.

Hartstikke bedankt Robby!

Rens