Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen, zodat wij ons continue kunnen blijven verbeteren. Wij hopen daarom ook dat u hier een beoordeling wilt achterlaten. Bij een klacht of opmerking kan er uiteraard ook contact worden opgenomen.

Super service voor mijn eerste auto

Rated 5 out of 5
september 4, 2021

Afgelopen augustus mijn eerste auto gekocht met de hulp van Robby.
Ik werd met veel geduld en aandacht geholpen.
Ook na werktijden was hij altijd bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden en goed, eerlijk advies te geven.
Na een kleine reparatie aan het interieur (wat ontzettend snel geregeld was) werd de auto heel netjes opgeleverd.
Ik zou hem bij iedereen aanraden.
Hartstikke bedankt Robby!

Rens

Goede service

Rated 5 out of 5
augustus 5, 2021

Een mooi Aygo gekocht.
De eigenaar neemt alle tijd voor je hem is niks te veel.
Auto super mooi afgeleverd met 6 maanden Bovag garantie en in showroom staat .
Zelfs een volle tank krijg je er bij.
Gewoon super ga zo door.

Corny Sars

Super service!

Rated 5 out of 5
juli 8, 2021

Waar te beginnen. Mijn eerste koop van een auto had niet beter kunnen verlopen. Na interesse getoond te hebben in een auto werd er met veel geduld telefonisch antwoord gegeven op al mijn vragen. Daarnaast was het laten keuren door een officieel keurbedrijf geen enkel probleem. Ook al zat er daardoor een voorwaarde aan die misschien bij een ander niet nodig was geweest. Toch werd de auto een paar dagen vastgehouden, omdat hij het belangrijk vind om goede service te verlenen. Bij het ophalen van de auto werd er zelfs voor mij een taxi geregeld zodat ik heel makkelijk bij de garage kon komen.
Bij de garage werd de auto die ik op het oog had helemaal met me doorgenomen, met veel geduld.
Ik zou hem bij iedereen aanraden.
Man van zijn woord en, voegt ook de daad bij het woord. Meer kan je niet wensen.
Heel erg bedankt.

Sander

Eerlijk betrouwbaar bedrijf.

Rated 5 out of 5
mei 18, 2021

Totota Yaris Hybride gekocht, deze jonge ondernemer “doet wat die zegt” verkoopt auto’s met volledige historie.
Bij de koop een aantal afspraken gemaakt deze heeft hij allemaal nagekomen erg prettige ervaring, en geen gladde verkoop praatjes.
Ga zo door hier kan menig bedrijf in deze tijd van leren super.

Hans & Alona

Fijne verkoper eerlijke auto's

Rated 5 out of 5
maart 20, 2021

Ik was al een tijdje opzoek naar een jong gebruikte Toyota Yaris voor mijn ouders. Met mijn achtergrond uit de autoschade branche ben ik de afgelopen tijd( ook bij officiële dealers) al heel wat auto’s tegen gekomen met en dan zeg ik het netjes heel wat gebruikers sporen of slecht gerepareerde oude schade’s veelal werd hier door de verkopers aldaar omheen gepraat en wilde ze er alsnog de hoofdprijs voor hebben. Uiteindelijk bij RK auto’s terecht gekomen. Hier had ik gelijk een goed gevoel door het vriendelijk ontvangst de auto was ook in zeer nette staat. Het betreft dan wel een buitenlandse afkomstige auto maar alles was aanwezig om de kilometerstand en dergelijke te verifiëren al had ik hier bij het zien van de auto dan ook geen twijfels over. Hun selecteren hun auto’s heel goed en als er iets is wordt het ook eerlijk vermeld . Ik raad hun dan ook zeker aan. Het is een jong bedrijf dus het aanbod is nog niet groot. Maar weet zeker dat als je een jong gebruikte Toyota zoekt je bij hun heel goed af bent dus hebben ze het niet staan neem dan contact met hun op voor een zoekopdracht

Timmermans

Wat een mooie service!!

Rated 5 out of 5
februari 8, 2021

We zijn vorige week maandag naar een Toyota yaris wezen kijken bij Rk Auto,s Reuver De verkoper gaf goede informatie en voldoende tijd en ruimte om tot een beslissing te komen De auto werd netjes thuis gebracht op de afgesproken tijd en dag De auto was netjes gepoets dat was al bij de kijkdag en de auto kwam met een volle tank de aanhanger af De dag erop miste we het instructie boekje van de Toyota we belde en Robby zorgde ervoor dat er de volgende per post een nieuw instructie boekje met de post kwam We zijn aangenaam verast door deze goede service van dit mooie jonge autobedrijf

Theo en Vanessa uit Wamel

Aankoop auto

Rated 5 out of 5
januari 4, 2021

Hele mooie auto aangeschaft bij rk auto ‘s. netjes gepoetst afgeleverd heel erg vriendelijk en beslist niet opdringerig .

Pascal